Daten,  Eten

Wat eet je tijdens je date?

Je hebt met je date afgesproken om een hapje te gaan eten. Je bent misschien wat zenuwachtig en weet niet goed hoe je het met het eten gaat doen. Wat ga je bestellen? Op wat voor manier kun je het handigste eten? Wat zegt wat je besteld over je? Misschien allemaal vragen die je jezelf stelt voordat je date ook nog maar begint. Daarom hier enkele tips om te onthouden voor wie op restaurant gaat!

oesters etenWie naar een Italiaans pastarestaurant gaat doet er misschien goed aan niet voor spaghetti te kiezen maar eerder juist voor bijvoorbeeld gnocchi, penne of ravioli. Dit eet een stuk gemakkelijker en netter waardoor je uiteindelijk niet je gezicht vol pastasaus hebt zitten.

Daarnaast zijn er natuurlijk een hoop gerechten die juist heel verleidelijk zijn om te bestellen. Denk aan bijvoorbeedl Oesters, een van de bekendste afrodisiacum ter wereld. Aardbeien met chocolade als desserts doen het zeker ook goed en zelfs vijgen zorgen voor een goede vitaliteit. Kun je elegant met stokjes eten? Dan is sushi zeker een goede keuze.

Wie heeft afgesproken om te koken voor de date doet er goed aan het menu goed samen te stellen. Denk aan risotto, lekkere kip en een toetje met heelrijke chocolade. Ben je niet zo’n goede kok? Haal dan wat bij de Italiaanse catering! Italiaans lust bijna iedereen en het is heus niet erg toe te geven dat je het eten gehaald hebt, het getuigt in ieder geval van zelfkennis!