Uncategorized

‘Kosten bij online datingsite verhoogd’

DatenBij e-matching.nl is per 1 februari de prijs van een maandabonnement voor de datingsite verhoogd.
Eerst koste een abbonement 17,95 euro, maar sinds 1 februari is het abonnement verhoogd met 2 euro en dus 19,95 euro.
Ook zit er verschil in de verhogingen per hoeveel maanden je een abbonnement neemt. Zo gaat een abonnement van 3 0f 6 maanden met 10 euro omhoog, waar de prijs voor een jaarabonnement met 30 euro omhoog is gegaan.

Mensen die voor 1 februari hebben ingeschreven bij deze site betalen nog wel de oude prijs,  maar voor de anderen zal het dus een tikkeltje duurder worden.
Maar welke manier van daten is nu beter, betalen voor een dating site of gratis daten?

Verschil tussen betaald of gratis:
Gratis en betaalde datingsites trekken vaak ander publiek aan.
Het verschil is met name dat betaalde datingsites beschikken over een betere kwaliteit.
Veel mensen zullen er niet voor willen betalen. Hierdoor zal je bij betaalde sites vaker serieuze mensen die echt met daten bezig zijn vinden.
Ben je gewoon nieuwsgierig hoe het allemaal in zijn werk gaat? Dan is een gratis versie goed te overwegen.

Eerste indruk:
Overal word het verteld: de eerste indruk is zeer belangrijk. Maar deze keer gaat het niet om de indruk die jij achterlaat, maar ga je kijken naar de eerste indruk van de website.
Wanneer je overweegt ervoor te gaan betalen is het belangrijk je keuzes goed te overwegen want er is genoeg keuze aan (on)betaalde datingsites op het internet. Betaal daarom nooit zomaar en neem een proefabonnement om te kijken wat je ervan vind. Wanneer je een dergelijke website bezoekt kijk dan naar advertenties, profielen, vormgeving en wat (ex-)klanten zeggen over de website. Je kunt hierbij bijvoorbeeld 5 verschillende datingsites met elkaar vergelijken voordat je een keuze maakt.

Zorg ervoor dat je goed voorbereid de datingwereld in gaat!