Daten

Tips voor succes bij de vrouwen

De droom van elke man is om altijd succes te hebben bij de vrouwen. Geef toe, wie vindt het nou niet leuk om vrouwelijke aandacht te krijgen? Hoe zorg je er als man zijnde voor dat alle vrouwen voor je vallen? Volg onze tips en ervaar de aantrekkingskracht die je op vrouwen kunt hebben.

#1 Straal kalmte uit

Alle vrouwen zijn op zoek naar een man die hun een veilig gevoel geeft. Het liefst kruipen vrouwen namelijk in de armen van een man die haar kan beschermen. Om te beoordelen of jij die man kunt zijn kijken vrouwen of je rustig en kalm blijft in diverse situaties. Zorg er dus voor dat je in het bijzijn van een leuke vrouw – altijd – kalm overkomt. Er is voor vrouwen bijna niets aantrekkelijker dan een man die de controle heeft.

#2 Wees de leider

Om het hart van een vrouw te veroveren moet je ook de leiding nemen. Dit heeft – opnieuw – te maken met het verlangen naar bescherming en veiligheid. Daarnaast zoekt het vrouwelijke geslacht instinctief naar een leider omdat dit bevorderlijk is voor het nageslacht.

#3 Verzorg jezelf

Naast het nemen van de leiding en het hebben van de controle houden vrouwen van mannen die zichzelf goed verzorgen. Algemene hygiëne en op tijd een bezoek aan de kapper worden door vrouwen niet als iets bijzonders gezien. Je succes bij de vrouwen vergroten doe je wel door jezelf te kleden volgens de laatste mode. Op www.styleitaly.nl vind je stijlvolle Italiaanse herenmode met een slim fit pasvorm. Hierin komt jouw lichaam goed uit.

#4 Zorg voor een glimlach op haar gezicht

Een laatste tip die wij je willen geven voor succes bij de vrouwen is om haar aan het lachen te maken. Het brein van een vrouw zit namelijk constant vol met gedachten. Wanneer een vrouw lacht krijgt haar brein rust. Door een glimlach op haar gezicht te toveren heeft ze een moment waarop ze echt even kan ontspannen.