Daten

5 originele ideeën voor een geslaagde eerste date

Heb je binnenkort een eerste date? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan ook best spannend zijn. Misschien hebben jullie nog niks bedacht om te doen. En natuurlijk wil je meteen indruk maken op je date door een leuk idee voor te stellen. Het kan best lastig zijn om de perfecte date te verzinnen. De bioscoop vind je misschien iets te afgezaagd, en bovendien kun je in de bioscoop niet gezellig met elkaar kletsen. Gelukkig zijn er genoeg leuke ideeën waarmee je gegarandeerd een geslaagde eerste date beleeft. In deze blog geven we je 5 originele ideeën!

Volg een originele workshop

Een workshop is een hele originele activiteit voor een eerste date. Neem bijvoorbeeld samen een kookles. De liefde van de man gaat immers door de mag! Ook kun je een workshop dansen volgen. Doordat jullie je focussen op de danspasjes, is de ergste spanning meteen weg. Jullie beleven gegarandeerd veel lol met elkaar, barsten in lachen uit als jullie op elkaars tenen staan en sluiten de avond gezellig af met een drankje.

Pizza eten bij Woodstone Zoetermeer

Uit eten is ook altijd een goed idee voor een eerste date. Je kunt gezellig kletsen en ondertussen genieten van een lekker hapje en drankje. En is pizza jullie lievelingseten? Dan is het ontzettend leuk om te gaan eten bij Woodstone in Zoetermeer. Woodstone is een restaurant in Zoetermeer waar je heerlijke pizza’s kunt eten, gecombineerd met een echte restaurantervaring en geweldige service. Bij de pizza wordt een lekkere wijn geserveerd, en je kunt genieten van een gezellige avond. 

Spelletjes doen

Hebben jullie allebei nogal weinig budget voor jullie date? Dan kan het ook erg leuk zijn om gewoon bordspelletjes te doen. Ga gezellig naar een café waar ze spelletjes in de kast hebben staan, bestel een drankje en probeer de ander te verslaan. Zo weet je meteen of je date goed tegen zijn verlies kan!

Maak een leuk uitstapje

Het kan ook erg gezellig zijn om samen een leuk uitstapje te maken. De dierentuin, een pretpark, een aquarium, een museum, een kanotocht of een potje midgetgolf, het is maar net wat jullie leuk vinden!