Daten

50 plus dating

50 Plus dating is speciaal voor mensen boven de vijftig die vrijgezel zijn en op zoek zijn naar een partner. Tegenwoordig zijn er steeds meer singles boven de leeftijd van vijftig jaar. Mensen kunnen om verschillende redenen single zijn op deze leeftijd. Misschien is hun partner gestorven of zijn ze gescheiden. Daarnaast zijn er ook vijftig plussers die de ware nog niet zijn tegengekomen.

Fraude zorgt voor wantrouw

Echter is er nog niet zo lang geleden een bericht in het nieuws verschenen met als kop “50-plussers prooi van crimineel op datingsite”. De criminelen zorgde ervoor dat dat de oudere single verliefd werd door het onderhouden van mailcontact. Als dan het eerste afspraakje gepland was dan moesten de 50 plussers opeens een geld bedrag overmaken zodat de afspraak door kan gaan.

Door deze teleurstellende gebeurtenissen hebben de 50 plussers er nog weinig vertrouwen in dat zij de ware gaan vinden door middel van internet. Gelukkig is de beveilig in het dating circuit voor 50 plussers verbeterd, wat ook wel nodig was als we kijken naar de cijfers van de Fraudehelpdesk in 2012. Zo hebben ze in een onderzoek geconcludeerd dat in 2012 de slachtoffers gemiddeld voor 145.000 euro per persoon gedupeerd waren.

Verbetering

Nu de beveiliging van de datingsites is verbeterd kunnen de 50 plussers die single zijn weer opzoek naar een partner op het internet. De 50 plus datingsites hopen dan ook dat de oudere singles weer vertrouwen krijgen in hun sites. Er zullen nog wel een aantal datingsites online zijn voor criminelen doeleinden, dus meldt u niet zomaar op de eerste site aan, maar leest u eerst een paar recensies over die site om zeker te weten dat dit de juiste site is voor u!